Gratis oplæg

 

Vi står naturligvis til rådighed for nærmere information over telefonen, men aftaler også gerne et møde, hvor vi kan fortælle uddybende om vores koncept og referencer samt vores resultater fra indsatsen gennem årene. Vi har til det formål udarbejdet en specielt tilrettelagt præsentation af Omvendt Familiepleje, som vi illustrerer og fortæller om ved hjælp af en PowerPoint-demonstration.
 
Dette kan gøres i såvel større som mindre grupper. Vi medbringer selv udstyr og prints af præsentationen til alle deltagere. Præsentationen er uforpligtende og uden omkostninger for jer.

>> Kurser

Kurset Tværfagligt samarbejde og Familiearbejde sætter fokus på de udfordringer, der kendetegner de såkaldt komplicerede familier/klienter/grupper.

>> Find os /

Kontakt os

for nærmere information

"Det er så befriende og let, når jeg fokusere på det kollegaen og jeg selv kan, men det kræver træning at huske det i den ofte travle dagligdag." -Udtalelse fra socialrådgiver

Omvendt Familiepleje

er landsdækkende

Omvendt Familiepleje v/ Klinisk psykolog John Falkenberg • Tlf: 20 97 04 30 • johnfalkenberg@mail.dk • CVR: 16940895

>> Omvendt familiepleje

Omvendt Familiepleje er et tilbud om foranstaltning til familier, hvor forældrene ligger funktionsmæssigt og følelsesmæssigt under de samfundsmæssige krav.

>> Supervision

Vi har mange års erfaring med at hjælpe såvel enkeltpersoner som grupper med at finde ressourcer, energi og lyst til livet...